Amsterdam-West

Groupius Wonen heeft concrete plannen om net buiten de ring in Amsterdam-West unieke huurwoningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen realiseren. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

De locatie

De locatie die we op het oog hebben, bevindt zich in de wijk Overtoomse Veld, net buiten de ring in Amsterdam-West. Het complex is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Amsterdam Lelylaan is gelegen op enkele minuten fietsen en daarnaast vertrekken er op loopafstand meerdere stadsbussen die u direct naar het centrum van de stad brengen.

In de directe omgeving vindt u winkels voor uw dagelijkse boodschappen, eerstelijns zorg en een politiebureau. Het Rembrandtpark en het recreatiegebied Sloterplas liggen om de hoek en met 5 minuten fietsen bent u in het Vondelpark.

Op deze plek willen wij graag, na een grondige verbouwing en renovatie huurwoningen voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden starten we een Online Collectief. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

Wonen in Amsterdam

Onze hoofdstad is met ruim 800.000 inwoners de grootste stad van het land. De stad is een rijk aan een grote verscheidenheid aan musea, theaters en restaurants. Dit biedt u de mogelijkheid bij wijzen van spreken elke avond iets bijzonders te beleven. Ondanks de stadse dynamiek bent u de stad ook zo uit om van de natuur te genieten en de rust en de ruimte op te zoeken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals