Lelystad

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Lelystad unieke woningen met geweldige vergezichten te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

 

De locatie

De locatie heeft een geweldige ligging met uitzicht over het Markermeer en de Oostvaardersplassen. De omgeving is voor wandelaars, natuurliefhebbers en watersporters een waar walhalla. Maar ook voor bewoners met andere interesses heeft deze locatie veel te bieden. Bataviastad bereikt u met de bus binnen tien minuten. Enkhuizen, Kampen, Harderwijk en Almere zijn binnen een half uur te bereiken.

Maar waarom zou u weggaan? Zoals in al onze complexen zullen we gemeenschappelijke ruimten ontwikkelen waar uw sociale contacten kunt onderhouden en hobby’s kunt blijven beoefenen. Verder zullen verschillende medisch specialisten in het gebouw praktijk voeren en onderzoeken we de mogelijkheden om lokale ondernemers u gezelligheid en gemak op maat te kunnen leveren.

Op deze plek willen wij graag, huurwoningen met verschillende oppervlakten voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze richtlijnen en visie.

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

Wonen in Lelystad

Lelystad heeft net geen 78.000 inwoners en is daarmee een echte stad midden in de natuur. De beoogde locatie brengt u in de natuur met de voordelen van alle stedelijke gemakken binnen handbereik. Lelystad is in volle bloei en geeft lucht, volg deze link Youtube.Lelystad om de veelzijdigheid te zien.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals