man_koffie

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, stel deze dan via het contactformulier.

Op welke locaties/gemeentes is Groupius Wonen actief?

Op dit moment zijn we op verschillende locaties in Nederland in onderhandeling over grondposities of objecten die we willen transformeren. Deze locaties vindt u hier.

Is er al iets bekend over de prijzen van de verschillende woningen?

De huur- en verkoopprijzen hangen van veel factoren af, denk hierbij onder andere aan de oppervlakte van de woning en de locatie.

Helaas kunnen we hier in deze fase nog niets over zeggen. Hier leest u meer over de huur- en koopprijzen van onze woningen.

Ontwikkelen jullie huur- of koopwoningen?

Op bijna al onze locaties ontwikkelen we zowel huur- als koopwoningen.

Zijn de huurwoningen alleen vrije sectorhuur?

Dit verschilt per locatie.

Stel we realiseren een locatie in samenwerking met een woningbouwcorporatie, dan ligt de huurprijs op het niveau van sociale huurwoningen. Ontwikkelen we volledig in eigen beheer, dan vallen de woningen in de midden- of vrije sectorhuur, maar kunnen ook deels sociaal zijn.

Hebben jullie woningen een buitenruimte?

We weten hoe belangrijk een fijne buitenruimte is. Daarom proberen we op elke locatie woningen te realiseren met een buitenruimte. Dit kan een tuin of een balkon zijn.

Op sommige locaties is er ruimte om een gezamenlijke moestuin te realiseren.

Wat bedoelen jullie met ‘toekomstbestendige woningen’?

We bereiden de woningen voor op uw toekomst, zodat u in principe nooit meer hoeft te verhuizen.

Door middel van slim ontworpen gebouwen en handige technische oplossingen groeit de woning met de (zorg)behoefte mee, zonder dat u daar nu iets van ziet. De locaties zijn goed bereikbaar, dichtbij winkels en altijd in de buurt van eerstelijnszorg zoals een huisarts.

Hier kunt u comfortabel verblijven, veilig wonen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze bewoners in contact kunnen komen met andere bewoners én mensen van buiten. Dit doen we door het ontwerpen van verschillende ontmoetingsplekken en gezamenlijke ruimtes, zoals een atelier, klusruimte, bibliotheek of moestuin.

Hoe groot zijn jullie woningen?

Ons streven is woningen tussen de 55 tot 110m2 te realiseren, waarbij de kwaliteit van (gemeenschappelijke) ruimten direct bijdraagt aan het woongenot.

Wat wordt de indeling van de woningen?

De exacte indeling van de woningen is nog niet bekend. Om u een idee te geven van een mogelijke indeling hebben we een modelwoning laten tekenen.

Bekijk deze modelwoning hier

Ik heb interesse in een woning. Wat moet ik nu doen?

Als u interesse heeft in een woning, dan kunt u zich, voor de gemeente van uw voorkeur, aanmelden voor een Online Collectief. Door u op te geven betrekken we u in het proces en bent u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen.

Aanmelden verplicht u tot niets. De locaties en mogelijkheden tot aanmelden vindt u hier. 

In mijn gemeente staat een mogelijke interessant pand / bouwlocatie te koop. Zou dit iets voor Groupius Wonen kunnen zijn?

We zijn continue op zoek naar nieuwe locaties. Uw tips helpen ons bij deze zoektocht naar panden waarin we een woonoplossing voor u realiseren.

Uw tip doorgeven kan hier

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals