Over Groupius Wonen

Kunst en ambacht, team-work en de kracht van het collectief staat centraal

De naam Groupius is afgeleid van Walter Gropius, een van de oprichters van de Bauhaus groep. Walter geloofde in de synergie tussen kunst en ambacht, team-work en de kracht van het collectief.

Voor Groupius Wonen vormen deze waarden de manier waarop wij opereren, ons bedrijf inrichten en het wonen in Nederland vormgeven.

De vraag naar andere manieren van wonen is nog nooit zo sterk geweest. Door elkaar opeenvolgende technologische en economische ontwikkelingen veranderen de ideeën over wonen snel.

Ouderen willen in Nederland wonen, maar het huidige woningaanbod voorziet niet in de gewenste gemakken en nodige voorzieningen.

Wonen met gelijken, met volledige vrijheid

Bij Groupius Wonen geloven wij dat we in staat zijn om de wensen van woningenzoekende in vervulling te laten gaan. We bieden hen de mogelijkheid met gelijken in een op hun eisen aangepast wooncomplex te gaan wonen. Een manier van wonen die het beste voor het individu biedt en het beste uit het individu haalt, gebaseerd op het collectief.

Groupius Wonen, is de woonoplossing voor ouderen waarbij de vitaliteit van de randstad past maar het beperkte comfort van het huidige woningaanbod knelt. Lees verder over Groupius Wonen 

 

Lees hier onze missie>

De mensen achter Groupius

Niek van der Schatte Olivier en Guydo Reyneveld zijn beide na hun studies Rechten werkzaam geweest als consultant voor multinationals. Echter na enkele jaren bleek dat hun creatieve bedrijfsoplossingen binnen grote bedrijven vaak niet zonder meer konden worden uitgevoerd. Daarom hebben zij afzonderlijk van elkaar bedrijven opgezet, waarin oplossingen die aansluiten bij de marktvraag centraal stonden. Met dit uitgangspunt in het achterhoofd zijn Niek en Guydo alweer vele jaren actief in het vastgoed.

De laatste jaren constateerden zij in hun omgeving een groeiend ongenoegen over het gapende gat tussen de diverse woonwensen en het aanbod op de woningmarkt. Met name in de Randstad leek het voor bekenden van hen onmogelijk om te slagen.

Hun passie voor vastgoed komt voort uit het element van eeuwigheid verbonden aan kwaliteitvastgoed en de maatschappelijke toegevoegde waarde door passende woningen te vinden voor verschillende doelgroepen.

Niek en Guydo geloven dat zij met Groupius een verschil kunnen maken en vraag en aanbod beter op elkaar kunnen afstemmen.

De combinatie van kennis, kapitaal en goede partners geeft hen de mogelijkheid beide concepten in verschillende Nederlandse steden te ontwikkelen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals