senior-1559369_1920

Huur- en koopprijzen Groupius Wonen

Vaak krijgen wij de vraag of we inzicht kunnen geven in de exacte huur- en of koopprijzen. Wij zouden dolgraag duidelijkheid willen geven. En we snappen deze vraag goed, maar helaas is dat in deze fase niet mogelijk.

Prijzen hangen af van veel factoren

De hoogte van de huur- en koopprijzen hangt van veel factoren af. Stel we realiseren een locatie in samenwerking met een woningbouwcorporatie, dan ligt de huurprijs op het niveau van sociale huurwoningen. Ontwikkelen we volledig in eigen beheer, dan vallen de woningen in de midden- of vrije sectorhuur, maar kunnen ook deels sociaal zijn.

Indien de prijs voor een specifieke locatie relatief hoog is, dan is het realiseren van alleen huurappartementen lastig. Koop of een mix van huur en koopappartementen zou dan de oplossing zijn.

 

Voor een breed publiek bereikbaar

We willen onze woningen voor een breed publiek bereikbaar maken. Het streven is dan ook om niet onnodig van marktprijzen af te wijken en in samenwerking met Gemeenten en coorporaties de prijzen bereikbaar te houden. Echter, wij kunnen over de exacte prijzen in deze fase helaas nog geen uitspraak doen.

Zodra we weten wat de huur- en koopprijzen van onze woningen worden, dan laten we dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk via Facebook, onze website en via onze nieuwsbrief weten.

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief >>

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals