De woning van Groupius Wonen

Onze woning is niet zichtbaar voorbereid op uw toekomst. De woning lijkt in niets op een traditionele seniorenwoning: ruim, stijlvol en comfortabel.

Bekijk hier de oplossingen waarmee we de woning voorbereiden op uw toekomst.

Mocht u in de toekomst minder goed ter been zijn of andere fysieke ongemakken hebben, dan is de woning gemakkelijk te transformeren. Groupius Wonen heeft over alle mogelijke oplossingen die nu en in de toekomst uw leven vergemakkelijken nagedacht. U kunt fijn in uw woning blijven wonen.

Het uiteindelijke ontwerp hangt af van de indeling van de woning en de mogelijkheden die het pand biedt. Uiteraard gaat Groupius mee met alle nieuwe technologische- en bouwtechnische ontwikkelingen en past haar ontwerpen daar zo goed mogelijk op aan. De daadwerkelijke woning kan dus andere of meer oplossingen bieden dan we op de onderstaande tekeningen tonen.

Optimaal toegankelijk

Bij het ontwerpen van de woning zorgen we ervoor dat de woning goed toegankelijk is.

De deuren zijn extra breed en daar waar mogelijk uitgerust met schuifdeuren, waardoor de ruimtes makkelijk te betreden zijn. De woning bevat geen drempels en zelfs het terras of tuin kunt u met een rolstoel makkelijk bereiken.

Ook de badkamer en keuken zijn zo ontworpen dat deze goed te gebruiken zijn als u in de toekomst minder goed ter been bent.

Veilig

Innovatieve systemen zorgen op een eenvoudige manier voor optimale veiligheid in en om uw huis.

In de gehele woning is valdetectie aangebracht. Mocht u onverhoopt vallen, dan waarschuwt dit systeem automatisch de centrale. Hulp is zo snel ter plaatse. Door de beveiligde sloten op ramen en deuren en een video-intercom houdt u ongenode gasten buiten de deur.

Mocht u in de toekomst minder goed ter been zijn, dan kunt u de badkamer en keuken nog altijd goed gebruiken, zonder dat er een verbouwing nodig is. De kans op vallen is minimaal door het makkelijk plaatsen van beugels om u aan vast te houden en het plaatsen van een bankje in de douche.

Comfortabel

Onze woningen zijn ontworpen om u maximaal comfort te bieden.

De keuken is uitgerust met veel lage kasten waar u makkelijk bij kunt en de woning heeft een fijne bijkeuken. De badkamer is van alle moderne gemakken voorzien en heeft volop opbergmogelijkheden op handig bereikbare plekken.

De systemen die we gebruiken selecteren wij op maximaal gebruiksgemak. Ook als u niet zo bedreven bent met computers en techniek kunt u hier snel mee uit de voeten. Met de Groupius Wonen Tablet is onder andere persoonlijke assistentie en gemak, zoals eten, vervoer en zorg, letterlijk binnen handbereik.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals