Zeist

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Zeist unieke huurwoningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

 

 

 

De locatie

De locatie die we op het oog hebben, heeft een gunstige ligging. De groene bossen liggen in de directe omgeving. Tevens zijn belangrijke faciliteiten zoals winkels, een huisartsenpraktijk en een bushalte te voet te bereiken. De uitvalswegen A28 en A12 zijn nabij, dus ook per auto is deze locatie goed gesitueerd.

Op deze plek willen wij graag, na een grondige verbouwing en renovatie huurwoningen voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

Wonen in Zeist

Zeist heeft net geen 64.000 inwoners en is daarmee de forse stad in het midden van het land. De stad heeft een ruim aanbod aan winkels, een theater en restaurants. Daarnaast is Utrecht, met al haar grootstedelijke faciliteiten nabij.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals