Tip een locatie en win een stedentrip naar Valencia

Meerdere Gemeentes onderkennen het probleem van geschikte woonruimten voor vitale ouderen. Maar geschikte locaties vinden is lastig en daarom hebben we uw hulp nodig! Tip ons een locatie en maak kans op een luxe stedentrip naar het prachtige Valencia.

De locatie(s) die we zoeken:

  1. zijn gelegen in de randstad;
  2. is minimaal 1500 m2 indien het een bestaand gebouw is;
  3. is een perceel van minimaal 2000m2 waarop minimaal 1500m2 gebouw op kan;
  4. bieden de mogelijkheid een buitenruimte te creëren;
  5. zijn bij voorkeur gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer en winkels.

U kent uw eigen buurt het beste en weet of er panden zijn die niet langer gebruikt worden. Denk hierbij aan een oude school, ziekenhuis, kantoorpand of een bestaand appartementencomplex. Heeft u in uw omgeving braakliggende grond? Ook dit horen we graag.

Zo maakt u kans op de stedentrip

Wanneer u de vragenlijst volledig doorlopen hebt, maakt u kans op een complete verzorgde stedentrip naar de prachtige stad Valencia voor 2 personen!* De winnaar wordt op donderdag 21 december 2018 bekend gemaakt.

De stedentrip is ter waarde van maximaal EUR 1500,- en bevat een vlucht en logies en ontbijt. Vertrek dient plaats te vinden in april, mei of juni 2018. De persoon die de beste locatie tipt is de winnaar. Inzenden kan tot en met 20 december 2018.

Over Groupius Wonen

Groupius Wonen ontwikkelt smaakvolle levensloopbestendige woningen. Door middel van slim ontworpen gebouwen en handige technische oplossingen groeit de woning met de (zorg)behoefte mee, zonder dat men daar nu iets van ziet. De locaties zijn goed bereikbaar, dichtbij winkels en altijd in de buurt van eerstelijnszorg zoals een huisarts. Hier kunt u comfortabel verblijven, veilig wonen en in contact komen met bewoners en mensen van buiten op de speciaal daarvoor ontworpen ontmoetingsplekken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals