Uithoorn

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Uithoorn unieke woningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

 

 

De locatie

De locatie die we op het oog hebben, heeft een goede ligging. Het centrum van Uithoorn is op korte afstand, maar ook een wandelgebied is in de buurt. Verder is de locatie goed bereikbaar. Op deze plek willen wij graag een complex met koop- en huurwoningen voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

 

Wonen in Uithoorn

Uithoorn heeft net geen 30.000 inwoners en is daarmee een groot dorp in het centrum van het land. Uithoorn ligt dichtbij Amsterdam, waardoor u kunt profiteren van de faciliteiten die onze hoofdstad biedt. Maar in Uithoorn vindt u eigenlijk alles dat u van een dorp mag verwachten: een ruim aanbod van winkels, verenigingen en fijne restaurants. Al met al een fijne gemeente om te wonen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals