Rotterdam

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Rotterdam unieke woningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

 

 

 

De locatie

De locatie die we op het oog hebben, heeft een goede ligging. Het Kralingse bos en het Prinsenpark (Prinsenland) is nabij. Tevens zijn belangrijke faciliteiten zoals winkels, een ziekenhuis en een metrohalte ook te voet te bereiken. De uitvalswegen en de A16 en A20 zijn nabij, dus ook per auto is deze locatie goed gesitueerd.

Op deze plek willen wij graag, na een grondige verbouwing en renovatie van een schoolgebouw, vrije sector huurwoningen voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

In het gebouw zullen naast 60-plussers, ook jongere medebewoners zijn. Hierdoor ontstaat een fijne sociaal diverse woonomgeving waar privacy en sociale cohesie hand in hand gaan.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

Wonen in Rotterdam

Rotterdam heeft net geen 640.000 inwoners en is daarmee de tweede stad van het land. De stad is een rijk aan een grote verscheidenheid aan musea, theaters en restaurants. Dit biedt u de mogelijkheid bij wijzen van spreken elke avond iets bijzonders te beleven. Ondanks de stadse dynamiek bent u de stad ook zo uit om van de natuur te genieten en de rust en de ruimte op te zoeken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals