Leiden


Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Leiden unieke woningen. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

 

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

Wonen in Leiden

Leiden is met bijna 130.000 inwoners een van de grotere steden van Zuid-Holland. De stad staat bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Ook heeft de stad oudste universiteit van Nederland. De aanwezigheid van deze Universiteit bepaalt mede de dynamiek en de gezellige sfeer van de binnenstad.Met de zee op fietsafstand en de ligging, midden tussen Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam in, maakt Leiden in ideale plaats om te wonen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals