IJmuiden

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in IJmuiden unieke woningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

De locatie

De locatie die we op het oog hebben is op korte afstand van de winkels in IJmuiden, maar ook de duinen en het strand zijn vanzelfsprekend nabij. Verder is locatie goed bereikbaar via de uitvalswegen en de A9. Zo bent u in korte tijd in Haarlem of Amsterdam. Op deze fijne plek willen wij graag een complex met onder andere appartementen voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.


 

Wonen in IJmuiden

IJmuiden is een stad in de gemeente Velsen. De stad telt 30.000 inwoners en kenmerkt zich door de natuur en ruimte die het duinengebied, strand en Noordzee met zich meeneemt. Tegelijkertijd biedt de stad ook de dynamiek van de haven. Amsterdam, Haarlem én Schiphol zijn nabij. Dit alles maakt IJmuiden een fijne stad om te wonen.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals