Den Haag

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Den Haag unieke woningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

 

 

De locatie

De locatie die we op het oog hebben, heeft een goede ligging in Den Haag. Het centrum is en ook een wandelgebied is in de buurt. Verder is de locatie goed bereikbaar: het station, de uitvalswegen en de A12 en A4 zijn nabij. Op deze plek willen wij graag een complex met koop- en huurwoningen voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

Wonen in Den Haag

‘s-Gravenhage heeft ruim 500.000 inwoners en is daarmee de derde stad van ons land. Het statige Den Haag heeft alles wat u van een volwaardige stad mag verwachten: theaters, musea, leuke restaurants en een fijn winkelcentrum. De bewoners van deze stad hebben het strand en de duinen als achtertuin. Heerlijk om te wandelen en uit te waaien.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals