Apeldoorn

Groupius Wonen gaat in Apeldoorn de Teresiakerk herbestemmen. Op deze plek ontwikkelen wij in dit bestaande authentieke pand woningen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

De karakteristieke kerk, pastorie, het groene perceel en de goede locatie maken dit tot een fijne woonlocatie met onder andere een gezamenlijke tuin, sportruimte, atelier en gastenverblijf. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

Groupius Wonen Apeldoorn:

  • Karakeristiek pand met veel gezamenlijke faciliteiten
  • Ruim perceel, met verschillende buitenruimtes
  • Nabij groot stadspark en bos
  • Woningen veelal eigen buitenruimte

Bovenstaande tekening van de architect agNOVA geeft een beeld van onze wensen. Deze zijn nadrukkelijk géén weergave van het definitieve ontwerp.

De locatie

De Teresiakerk is gelegen aan het Mheenpark, in het noordoosten van Apeldoorn. Op korte loopafstand is een winkelcentrum waar u – naast alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen – ook eerstelijnszorg vindt. Deze locatie is goed bereikbaar: de uitvalswegen en de A50 zijn nabij.

Meer informatie kunt u vinden op de speciale website van Teresia Apeldoorn.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Deze geïnteresseerden vormen we een Online Collectief. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

 

Wonen in Apeldoorn

Apeldoorn heeft ruim 160.000 inwoners en is daarmee een forse stad op de Veluwe. Deze gemeente biedt u eigenlijk alles dat u van een stad mag verwachten: een ruim aanbod van winkels, theaters en fijne restaurants. Daarnaast is de prachtige natuur van de Veluwe is op fietsafstand. Al met al een fijne gemeente om te wonen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals