Amsterdam

 

Groupius Wonen wil graag in Amsterdam unieke woningen realiseren. De komende maanden gaan wij actief op zoek naar geschikte locaties in onze hoofdstad. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners om onze plannen te toetsen en zo precies te weten wat uw woonwensen zijn.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

Wonen in Amsterdam

Onze hoofdstad is met ruim 800.000 inwoners de grootste stad van het land. De stad is een rijk aan een grote verscheidenheid aan musea, theaters en restaurants. Dit biedt u de mogelijkheid bij wijzen van spreken elke avond iets bijzonders te beleven. Ondanks de stadse dynamiek bent u de stad ook zo uit om van de natuur te genieten en de rust en de ruimte op te zoeken.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals