Amstelveen

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Amstelveen unieke woningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen kunnen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

De locatie

De locatie die we op het oog hebben is op korte afstand van het Stadshart van Amstelveen, maar ook een groen wandelgebied is in de buurt. Verder is de locatie goed bereikbaar, de metro richting Amsterdam is op loopafstand en de uitvalswegen en de A9 zijn nabij. Op deze groene plek willen wij graag een complex met onder andere appartementen voor Groupius Wonen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

Wonen in Amstelveen

Amstelveen is een stad met bijna 90.000 inwoners. Met Amsterdam op fietsafstand kunt u genieten van alles wat deze grote stad te bieden heeft. Maar Amstelveen zelf is alles behalve saai. Met verschillende theaters, een groot winkelaanbod, verschillende spannende musea en veel groen is Amstelveen een fijne stad om te wonen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals